Sunday 14 April 2013

converse - Mens klokken ringede

http://www.frikvarter.dk/wp-content/uploads/converse.php Fløj i hovedbygningen Mindanao naturlig dyb appelsin majs-formet hoveddøren, ekstremt Kongkuo luksuriøse lobby lyspunkter, blæser luft slippes ud i atmosfæren er en meget kostbar diset duft og sprede den vidunderlige lyd af vinden, som føles vis forvirring underligt ...... foran hallen fire Ju-suk lilla pink rav siddende statuer opførsel hemmelighedsfuld smil, syntes at komme op med en stolt kup. Væg til væg på begge sider af kanalen, 50 meter høje, som om de to hold Pompous den Zijin statue af ubevægelige helte og mægtige mod og en luft af ligegyldighed. Kiggede op, og toppen af ​​hallen på hundred millioner fyrværkeri rime drømmeagtige lysekroner dekorere hallen geniale score udenfor. Stadig på tronen i midten af ​​den forreste del af hallen sad eksaminator P. Mamu Si eller sidder på begge sider af politisk kommissær, vicedirektør eksaminator og proctor! Mens klokken ringede, eksaminator P. Ma Musi politisk kommissær stod op og så på svampen konge upload og Titi spurgte Sir: converse to Er du klar?

Censor P. Ma Musi politisk kommissær højt: det startede! Grand tårnhøje suspenderet i luften eksamenslokalet, den ekstraordinære momentum, hele undersøgelsen ved halvfems champignon-formet grøn gamle magnetisk farve store tribune og en ting af fem kilometer, fire kilometer lang fra nord til syd i det grå mødested. Solstråle gennem skyerne ifølge stammer af eksamenslokalet, eksamenslokalet i den grønne gamle magnetiske farven på himlen og den orange og hvide skyer på baggrund af de mere bizarre og iøjnefaldende plettet Jinhui ...... ophængt rundt i eksamenslokalet med et dusin forskellige farver styling stande, de står fyldt med næsten 800 millioner lærere og elever kom til at se converse sko døre er klædt i festlige kostumer, langt fra at ligne et stykke af konstant skiftende farve hav af skyer ... alle kom til at se de lærere og elever med med et udstyret med den komprimerede farve tre-dimensionelle mobiltelefon, selvom telefonen er kun på størrelse med tommelfingeren, men farven efter påbegyndelsen af ​​det maksimale areal, men kan opnås kun ti inches, bruge,christian louboutin, så længe telefonen er sluttet til klapbord foran sædet, kan du fra slags vinkler og afstande se live alle de ultra-klar tredimensional scene.

Ganna million gange i SFAA play springe eleverne big univers fuld af vidundere, men få og langt imellem!converse tilbud, Suspenderet i midten af ​​feltet en næsten gennemsigtig enorm bluff græsplæne, Sheng med den tykke cashmere blød og elastisk ren grå pil træ brystet wheatgrass og lysegrå birk ansigt Lin ellagic, der er en lysegrå bambus Fur bud græs ...... afar, blomsterne af hele midten af ​​feltet er trimmet brokade som Guanghua smukke ... den brise blæser, tre værdigenstande silkeagtige blomster, ligesom tre drøm sø bølge Yilian gå til Octagon Waterfront . Hvis du kigger rundt sydøstlige står mellem eksamenslokalet de rene grå hest skalaer bambus og mørk sort sky tænder vin, som der er pletter af lys grå bambus pels bud græs, ligesom en smuk fe kjole flyver i vinden. Kig på mellemrummet mellem bevoksninger af den syd-vest, hvor han plantede lys sort Nighteye alger og lyse orange Gud hoved krysantemum, mellemgruppen også blandet med mørk grå Tan Lip Ping, langvejs fra som en vidunderlig tre-dimensionelle maleri I udsving.