Sunday 1 December 2013

http://www.mysteriousplanet.net/mybolg.php bottes ugg uuzg

Observera också att en av de två så kallade,ugg australia, men skolan har varit att rektorns kontor dörr, är nästan alla studenter så kallade, låt oss inse som lovade inte känner hängde några svarta linjer, ingen anledning lång Cao barn generation, barnen hela vägen över Cao var mycket livlig, medan röra denna lilla barnets huvud, medan systern Qiaqia ansiktet. Studenter fodrad med prydligt laget reser till liten hög fart Yongsan. Yongsan litet berg är inte hög, bestiga den högsta toppen från botten av kullen inte har två timmar, men det har varit en hel del små vattendrag, bäckar som rinner från sidan då och då, gick några steg, kan du också se antydan till ett litet vattenfall hängande i fjärran, vilda berg väldigt mycket, är en av de bästa regionala ekologiska miljön Qinghe församling, är fokusområdet även en skogsstationhär innan.

Om du går lite längre plats att spela, måste användas med läraren av rapporten, och att gå till tre personer tillsammans senare. Ranks näst sist i ett litet vattenfall bildas små pooler slutat här öppen terräng, lätt att utföra aktiviteter för alla elever. Zhou Dingguo befallde färdig, eleverna utspridda på en bom, slapstick jaga i tvåor och treor, och en del kan inte vänta för att komma med ett mellanmål för att dela med sina kamrater. Xuxiang Chang, Caozhu Ren, ugg rea spela långsamt, uggs rea barn gå till varje klasslärare att förklara det.

Det, åh, uggs rea barn gå till eleverna distribuera tilltugg ! Xu, som avslutade sin rygg bakom de stora bergsbestigning väskor, alla typer av snacks från insidan och ut, hår ner till eleverna en och en. Cao Xu barn som tidigare undrade hur en så stor paket tillbaka, en fot hög, vår enda, och inte Röda armén åter ta vägen, så behöver det för att förbereda det ? Men nu tittar på ett paket av paket Xu Fan snacks till händerna på studenter, hörde ljudet av riktiga löfte Tack lärare !, Cao Xu Fan bottes ugg barnens ögon såg något suddig.

相关的主题文章: