Wednesday 16 April 2014

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp louboutin outlet erix

Shen Bin gevuld met zeer verbaasde blik, gevolgd door twee politieagenten kwamen met de PUC Interpol onthechting. Om een plek als deze, kan de politie niet zo beleefd zijn. In een andere kamer, Chen Xiaodong ook ' alsjeblieft ' over. Twee mensen in een andere kamer, terwijl het accepteren van de ondervraging. Kameraad Shen Bin, tussen om 13:00 op 12 april louboutin outlet naar twee, ray ban aviator waar ? Interpol gevraagd een ernstige, naast twee officieren zijn klaar om een plaat te maken. In South City treinstation. Shen Bin antwoordde kalm.

Omdat een vriend om te vertrekken, geld schuldig is hij naar een andere vriend ray ban ray ban zonnebril denk geholpen om terug te komen. Je zegt dat deze twee mensen ? Een man genaamd Chen Xiaodong, een ander lied genaamd providers. En aanbieders van muziek weet niet waarom, plotseling sprong van het platform op het station om zelfmoord te plegen, dus ray ban zonnebril haastte zich uit het station. Shen Bin, halve waarheden van de dingen weer te zeggen. Shen Bin, de politie zal zeker heel duidelijk herhaaldelijk kijken naar de video, het niet verbergen. Zeg gewoon muziek providers dankensom geld, hij wilde gaan voordat het nummer geholpen leveranciers om terug te komen.

Het spijt me, ik heb niet aan deze verplichting. Op dat moment de zender waar zoveel mensen hebben gezien, hebben ze te vertrekken ? In spoed naar de scène het politiebureau zei de eerste keer, moet de site monitoring duidelijk zien ? Politie kameraden, met ray ban zonnebril mijn taken en verantwoordelijkheden, maar ray ban zonnebril Als deze houding, het spijt me, ik zal de hogere overheden weerspiegelen. Bin Shen zei serieus op zoek trio. Politieagenten kennen de identiteit van Shen Bin, in de afwezigheid van bewijs is niet gemakkelijk om andere middelen te gebruiken. Kameraad Shen Bin, ray ban zonnebril uit het station in de toekomst, weg?

相关的主题文章: